က်န္းမာေရးႏွင့္ ပတ္သက္ေသာ ဗဟုသုတ၊ လိင္မႈကိစၥ၊ ေရာဂါမ်ားအေၾကာင္း၊ ေလ့လာေတြ႔႐ွိခ်က္မ်ား၊အစားအေသာက္နွင့္ လူေနမႈဘဝမ်ား
Sunday, December 18, 2016
ရင္္သားတြဲက်ျခင္းကို ကာကြယ္ၿပီး ပိုမိုတင္းရင္း လွပေစမည့္ သဘာ၀နည္းမ်ား
ရင္သား တြဲက် တာေတြဟာ မ်ားေသာ အားျဖင့္ ကေလးေမြး ၿပီးတဲ့ အမ်ိဳးသမီးေတြ၊ သက္လတ္ပိုင္း အမ်ိဳးသမီး အမ်ားစုနဲ႔ bra ေကာင္းေကာင္း ေရြးခ်ယ္ မ၀တ္ဆင္ တတ္တဲ့ အမ်ိဳးသမီးေတြ ရင္ဆိုင္ ရေလ့ရွိတဲ့ ျပသာနာ တစ္ခုပါ။
ကိုယ္အေလးခ်ိန္ တတ္လာတာ၊ ေဆးလိပ္ေသာက္တာ၊ မ်ိုးရိုးဗီဇ ျပသာနာေတြ ဟာလည္း ရင္သား တြဲက်မႈကို ျဖစ္ေစတဲ့ အေၾကာင္းအ ရင္း ေတြ ျဖစ္ပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္ ဒီလိုေတြ မျဖစ္ရေေအာင္ တင္းရင္းတဲ့ ရင္သားအလွကို ရရွိေစႏိုင္မယ့္ နည္းလမ္း တစ္ခ်ိဳ႕ကို ပ်ိဳေမတို႔ အတြက္ ေ၀မွ်ေပးပါရေစ။
(၁) ေရခဲတံုး
ေရခဲတံုးႏွစ္တံုးကို ယူပါ။ ပထမဆံုး ေရခဲတစ္တံုးကို ယူၿပီး ရင္သား တစ္၀ိုက္ကို (၂) မိနစ္ေလာက္ ၾကာေအာင္ ပြတ္တိုက္ေပး ပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ ေနာက္တစ္တံုးကို ယူၿပီး ေနာက္ထပ္ ရင္သား တစ္ဖက္ကို ပြတ္တိုက္ေပးပါ။ နူးညံ့တဲ့ တဘက္နဲ႔ ေရသုတ္ေပးပါ။ အားလံုးၿပီးရင္ေတာ့ နာရီ၀က္ေလာက္ လွဲေနေပးပါ။ ဒီလိုနည္းကို တစ္ေန႔လွ်င္ ေလးငါးႀကိမ္ လုပ္ေပးရံုနဲ႔ တင္းရင္းတဲ့ ရင္သားအလွကို ပိုင္ဆိုင္ႏိုင္မွာ ျဖစ္ပါတယ္။
(၂) သံလြင္ဆီ
သံလြင္ဆီကို လက္ဖ၀ါးႏွစ္ဖက္ထဲ ေလာင္းထည့္ၿပီး လက္ဖ၀ါးႏွစ္ဖက္ကို ပြတ္တိုက္ေပးပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ အဲ့ဒီလက္နဲ႔ ရင္သားကို ေအာက္ကေန အေပၚသို႔ မိနစ္(၂၀) ၾကာေအာင္ ပင့္တင္ ႏွိပ္နယ္ေပးပါ။ တစ္ပတ္မွာ အနည္းဆံုး (၄) ႀကိမ္ေလာက္ ျပဳလုပ္ေပးပါ။
(၃) ၾကက္ဥ အႏွစ္နဲ႔ သခြားသီး
သခြားသီးအေနေတာ္ အေသး တစ္လံုးကို ေဖ်ာ္စက္ထဲ ထည့္ၿပီး ႀကိတ္ပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ ၾကက္ဥ အႏွစ္နဲ႔ ေထာပတ္ကို ႀကိတ္ထားတဲ့ သခြားသီး ထဲကို ထည့္ၿပီးေမႊပါ။
ၿပီးရင္ေတာ့ ရင္သားကို လိမ္းေပးၿပီး မိနစ္ (၃၀) ၾကာေအာင္ ထားပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ ေရေအးနဲ႔ ေဆးခ်ပါ။ ဒီနည္းကိုေတာ့ တစ္ပတ္မွာ အနည္းဆံုး တစ္ႀကိမ္ ျပဳလုပ္ ေပးႏိုင္ ပါတယ္။
(၄) ၾကက္သြန္နီနဲ႔ၾကက္ဥ
ၾကက္ဥ တစ္လံုးကို ေဖာက္ၿပီး ႏွံ႔ေအာင္ေမႊၿပီး ရင္သားမွာ လိမ္းေပးပါ။ နာရီ၀က္ေလာက္ ၾကာရင္ေတာ့ ၾကက္သြန္နီကို ယူၿပီး အရည္ျဖစ္ေအာင္ ႀကိတ္ၿပီး၊ ေရဖန္ခြက္ တစ္ခြက္ထဲ ထည့္ၿပီး သမေအာင္ေမႊပါ။ ၿပီးရင္ေတာ့ အဲ့ဒီ အရည္ကို ရင္သားေပၚမွာ ထပ္ၿပီး လိမ္းေပးပါ။
source : rd.com
From : SHWEMOM by nilarwai
Originally published at - http://www.shwemom.com/how-to-prevent-get-rid-of-sagging-breasts-naturally/
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment