က်န္းမာေရးႏွင့္ ပတ္သက္ေသာ ဗဟုသုတ၊ လိင္မႈကိစၥ၊ ေရာဂါမ်ားအေၾကာင္း၊ ေလ့လာေတြ႔႐ွိခ်က္မ်ား၊အစားအေသာက္နွင့္ လူေနမႈဘဝမ်ား

ဤဘေလာဂ့္ဆိုဒ္သည္ ဆိုင္မြန္စာၾကည့္ဆိုဒ္၏ ပရိတ္သတ္မ်ား တက္ေရာက္ ဖတ္႐ႈျခင္း လြယ္ကူျမန္ဆန္ ေစရန္ ရည္႐ြယ္၍ ထပ္မံတိုးထားေသာ ဆိုဒ္ပြား တစ္ခုသာ ျဖစ္ပါသည္။

Thursday, October 15, 2015

အမ်ိဳးသမီးေတြကို ေကာက္ကာငင္ကာ အထြတ္အထိပ္ ေရာက္သြားေစမယ္႔ ထူးဆန္းမိႈ တစ္မ်ိဳး




ကႏုကမာ ေကာင္ေတြနဲ႔ ေခ်ာကလက္ ေတြဟာ လိင္စိတ္ကို ႏိုးႂကြေစတဲ့ အစားအစာေတြ အျဖစ္ ယူဆႏုိင္ ပါတယ္။ ဒါေပမဲ့ ဟာဝိုင္ရီမွာ ရွာေတြတဲ႔ ထူးဆန္းမႈိနဲ႔ ယွဥ္လိုက္ရင္ သူတို႔ရဲ႕ ႏိုးႂကြေစမႈ ႏႈန္းက သိပ္ေတာ့ မသိသာေလာက္ ေတာ႔ပါဘူး။



ဒီ လိေမၼာ္ေရာင္ ေတာက္ေတာက္ မႈိကို မ်ိဳးစိတ္ အမည္ မေပး ရေသးပါဘူး။ မီးေတာင္ ေတာင္ေစာင္း ေတြမွာ ေပါက္ေလ႔ရွိၿပီး အာနိသင္လဲ ျပင္းတယ္လို႔ သိရ ပါတယ္။ အနံ႔ဆိုးဆိုး ရွိၿပီး အမ်ိဳးသမီးေတြကို ကာမပိုင္းမွာ ေကာက္ကာ ငင္ကာ အထြတ္ အထိပ္ေရာက္ သြားေစႏုိင္ ပါတယ္။

အခုရွာေဖြေတြ႔ရွိတဲ႔ ထူးဆန္းမႈိေတြဟာ သက္တမ္း ၆၀၀ ကေန ၁၀၀၀ ၾကားရွိတဲ႔ မီးေတာင္ ေခ်ာ္ရည္ အနည္အႏွစ္ေတြ ေပၚမွာ ေပါက္တာပါ။ ရွည္ထြက္မႈႏႈန္း ျမန္ၿပီး အပြင္႔ပြင္႔ဖို႔ အတြက္ကို ၄၅မိနစ္ပဲ ၾကာပါတယ္။

ေလ႔လာမႈ ျပဳရာမွာ အမ်ိဳးသမီး ၁၆ေယာက္နဲ႔ အမ်ိဳးသား အေယာက္ ၂၀ ပါရွိခဲ႔ၿပီး မႈိကို နမ္းၾကည္႔ေစတဲ့ အခါမွာ အနံ႔ဆိုး ရွိတယ္လို႔ ဆိုၾကပါတယ္။ ထူးဆန္းမႈိရဲ႕အနံ႔က အမ်ိဳးသမီး ၆ဦးကို ခ်က္ခ်င္းပဲ အထြတ္ အထိပ္ေရာက္သြား ေစခဲ႔ၿပီး က်န္ အမ်ိဳးသမီး ၁၀ေယာက္ ကေတာ့ ရွဴရႈိက္မႈ နည္းခဲ့ၿပီး ႏွလံုးခုန္ ျမန္လာတာကို ခံစားခဲ့ ၾကရ ပါတယ္။

ဒီမႈိ တစ္မ်ိဳးတည္းရဲ႕ အနံ႔ဆိုးမွာ သာ သိသာတဲ့ လိင္စိတ္ႏႈိးႂကြမႈကို ျဖစ္ေစတာပါ လို႔ သုေတသနရပ္က ရွင္းျပပါတယ္။

ဒီအေၾကာင္းေတြနဲ႔ ပတ္သက္ၿပီး ေလ႔လာမႈ တစ္ခုတည္းသာ ရွိေသးတာေၾကာင္႔ ထူးဆန္းမႈိရဲ႕ စြဲေဆာင္မႈရွိတဲ႔ စြမ္းအားေတြကို အတည္ျပဳဖို႔ အတြက္ ေနာက္ထပ္ ေလ႔လာမႈေတြ လုပ္ဖို႔ လိုအပ္ေသး တယ္လို႔ ေဝဖန္သူေတြက မွတ္ခ်က္ျပဳ ျကပါတယ္။

တရုတ္ ေဆးဝါးမွာေတာ႔ ဒီထူးဆန္းမႈိကို ေယာင္ယမ္းမႈ၊ အစာအိမ္ အခ်ဥ္ေပါက္မႈနဲ႔ အာရံုေၾကာ ေရာဂါေတြ ကုသတဲ့ ေနရာမွာ အသံုးျပဳပါတယ္။ တရုတ္ေတာင္ပိုင္းမွာ ေခ်ာင္းဆိုး၊ ပိုးဝင္၊ အစာအိမ္ေယာင္ နဲ႔ လူကီးမီးယား တို႔ကို ကုသရာမွာ ေဆးၿမီးတို အျဖစ္ ဆက္လက္ သံုးစြဲေန ၾကဆဲပါ။


These orange mushrooms from Hawaii are giving women orgasms


Ref:Daily Mail

Original link - http://health.thithtoolwin.com/2015/10/blog-post_15.html


No comments:

Post a Comment